Merhaba, biz bir ekibiz ve adımız PROJX.
Bize merhaba demek için;

[email protected] . +902123257300
 

Ideasoft ile E-ticaret Proje Danışmanlığı

23 ekim 2021

İnternetin hayatımıza getirdiği dijital dönüşüm kavramı, tüm sektörlerde etkisini gösterirken bundan en çok etkilenen ticaret sektörü olmuştur. Şahısların ve firmaların birincil hedefi, lokal pazarlarda pasta payını büyütmek iken bu durum değişmiş, internet üzerinde ticari bir varlık gösterme gayesine dönüşmüştür.

E-ticaret başlığı altında faaliyette bulunmak için gereken bilgi birikimi, öz kaynaklardan karşılanamayabilir, bu durum ile karşı karşıya kalınması ise dışarıdan yardım almayı, diğer bir deyiş ile dışarıdan e-ticaret modülleri sunan ve e-ticaret için proje danışmanlığı veren firmalar ile çalışma ihtiyacını doğurmuştur. 

Bu yazımızda bu firmalar arasında gelen Ideasoft ve Ideasoft e-ticaret sistemlerine değinecek, bu hizmetler ile beraber gerekecek proje danışmanlığı kısmını PROJX penceresinden de göstereceğiz.
 
Ideasoft E-ticaret Sistemleri
Ideasoft, 2005 yılından bu yana web ve mobil platformlarında yazılım faaliyetlerinde bulunan bir firmadır. Firmanın bilinirlik kazanmasını sağlayan hizmetleri ise e-ticaret sistemleri üzerine sundukları hizmet ve ürünlerdir. Ideasoft tarafından sunulan uygulama ve entegrasyonlar, bütün veya tek olacak şekilde e-ticaret sistemlerinde kullanılabilmektedir. Ürün ve hizmet satış mantıkları; paket bazında toplu bir hizmet sunumu ve ayrı ayrı ürün satışı şeklindedir. Yazı içerisindeki başlıklarda sunduğu ürün tiplerini ve ürün tipleri hakkındaki detayları bulabilirsiniz.

Ideasoft E-Ticaret Paketleri
Eğer kendi e-ticaret yapınızı oluşturmak istiyorsanız bunu en temelden yapmanız veya hizmetlerden yararlanmanız gerekmektedir. Ideasoft, e-ticaret sistemlerine sunduğu hizmetlerde, ürün ürün veya ayrıca modül satışları yerine direkt olarak e-ticaret paketleri sunmakta. Her bir paket kendi içerisinde farklı özellikleri barındırırken, içerik zenginliği fiyatları ile doğru orantılı seyir etmektedir.

Yeni bir girişim içindeyseniz, bu durum karışık olduğu kadar bir proje yönetimini de gerektiriyor. E-ticaret alanında yapmak istediklerinizin sanal dünyadaki karşılığını, paket özelliklerine bakıp karar veremeyebilirsiniz. PROJX olarak sunduğumuz Proje Danışmanlığı hizmetimiz ile bu noktada sizin için doğru kararları alıyor, istediğiniz konsepte en uygun paket seçimini sizin adınıza yapıyoruz.

Ideasoft Site Tasarımı
E-ticaret için olmaz ise olmaz durumlardan biri de müşterilere sunacağınız ekran yani sitenin genel hatlarıdır. Bir e-ticaret sitesinin, müşteri açısından değerlendirmeye ilk tabi tutulacağı yer sitedeki arayüz tasarımı olur. Bu noktada kaliteli ve kolay bir kullanım sunan arayüze ihtiyaç duyulur. Ideasoft Site Tasarımı ile bu noktaya odaklanmaktadır. Sundukları tasarım olanakları ile e-ticaret yapısına uygun bir inşa vaat edilse de durumun iyi yönetilmesi önemlidir.
PROJX olarak e-ticarette seçecek olduğunuz sektöre ve işleyişte fark yaratacak değişkenleri doğru bir strateji ile ele alıyor, ihtiyacınız olan tasarımın ortaya çıkarılması için koordinasyonu sağlıyoruz. Dilerseniz Ideasoft Site Tasarımı hizmetini satın almadan önce tarafımızdan danışmanlık alabilir, en uygun tasarımı bizim ile beraber üretebilirsiniz. .

Ideaport E-ihracat Hizmeti
Firma tarafından sunulan hizmetlerden biri de Ideaport e-İhracat Hizmetidir. Ideaport e-ihracat hizmeti ile beraber dünya genelinde satış yapabileceğiniz bir arayüze sahip olabilirsiniz. Hizmet kapsamında çeşitli para birimleri, anlık çeviri, bölgesel fiyatlandırma ve SEO üzerine çalışma gibi farklı özellikler bulunuyor. Proje danışmanlığı yardımı ile ihracat yaparken ihtiyacınız olacak e-ticaret modelini PROJX Digital olarak biz belirleyebilir, Ideaport e-ihracat hizmetinden alacağınız verimi arttırabiliriz.

Ideasoft Reklam Entegrasyonu
İnternetten alışveriş kültürünün en büyük yapı taşı reklamlardır. Reklamlar genel olarak Google Ads üzerinden verilirken bunun da arka planda bir entegre süreci gerçekleşir. Bu noktada Ideasoft Reklam Entegrasyonu hizmeti ile beraber Google Ads ve Google Merchant Center platformlarında çalışan, optimizasyonu sağlayan ve düzenli rapor oluşturan bir yapı ortaya konur. Yapının maksimum fayda sağlaması ve mevcut sisteminize entegre ederken, ilk aşamada doğru adımları atmak için PROJX Proje Danışmanlığından faydalanabilirsiniz.

Ideasoft E-ticaret Sistemlerinde Proje Danışmanlığı
Yazı boyunca da değindiğimiz gibi Ideasoft bünyesinde birçok paket, tasarı ve entegrasyon hizmetleri sunuluyor. İlk aşamada hizmetler arasında ihtiyacınız olduğunu düşündüklerinizi direkt olarak, satın alma yoluna gitmek, tercih olabilir fakat bir profesyonel ekip ile araştırarak satın alma yoluna gitmek alacağınız ürünü veya hizmeti mükemmelleştirmiş  olacaktır. Sitenizin ve oluşturmak istediğiniz e-ticaret modelinin bir taslağa, bir stratejiye, bir yol haritasına yani kısacası proje danışmanlığına ihtiyacı olacaktır.
Eğer ticaretinizi internet üzerine taşımak ve bunda başarılı olmak istiyorsanız adımlarınızı doğru atmalısınız. Sektörde her gün binlerce e-ticaret sitesi açılırken bunlardan sadece belirli bir kısmı tutunabiliyor. Bunu sağlayanlar ve işini büyütenlerin ortak paydası ise süreci doğru planlamalarından geçiyor. PROJX Digital olarak bu noktada devreye giriyor, projenizi sizinle beraber benimsiyor, e-ticaret üzerine gerçekleştirmek istediğiniz her şeye dair hizmet sunuyoruz.

PROJX Digital olarak ilk amacımız, e-ticaret hakkındaki birçok detay arasında boğulmanızın önüne geçmek. Proje danışmanlığı kısmında  sizin istekleriniz doğrultusunda bu gibi detaylar ile ilgilenmek bizim işimiz. Sizin için gerekli olan tüm soruları ve yanıtları biz topluyoruz.

PROJX Digital e-ticaret proje danışmanlığı hizmeti ile tüm bunların önüne geçmek mümkün. Sağlayacağımız hizmet ile beraber site fikrinizin çıktığı ilk günden itibaren tüm aşamalarda bilgi, birikim ve öz kaynaklarımız ile projenize yol haritası belirliyoruz. Sektöre dair ihtiyacınız olan her şeyi belirliyor, bütçeniz doğrultusunda, yapınıza en uygun hizmetlerin satın alınacağı bir yapı inşa ediyoruz. İnşa ettiğimiz yapının daha sonraki süreçte bakım, işleyiş ve güncelleme aşamalarında da hizmet vermekteyiz. Siz de bu ayrıcalıklardan yararlanıp, PROJX ile e-ticaret dünyasına sağlam bir adım atabilirsiniz.