Merhaba, biz bir ekibiz ve adımız PROJX.
Bize merhaba demek için;

[email protected] . +902123257300
 

Tsoft İle Eticaret Proje Danışmanlığı

06 kasım 2021

Tsoft İle Eticaret Proje Danışmanlığı
E-ticaret, günümüz için en önemli pazarlama terimlerinden biri haline gelmiştir. Günümüzün getirdiği yenilik, zorunluluk ve yayılım felsefesi ile beraber nerede ise tüm sektörler e-ticaret üzerine yoğunlaşmış durumda. Dönüşümün kolay olmaması, arkasında teknik işlemler barındırması ve danışmanlığa ihtiyaç olmaması ise e-ticaret üzerine hizmetler sunan firmaları daha ön plana çıkardı. Bu yazımızda bu firmalar arasında bilinenlerden Tsoft ve Tsoft e-ticaret sistemleri hakkında bilgi paylaşımında bulunacağız.

Tsoft E-Ticaret Sistemleri
Tsoft sektördeki ismi ile Tekrom Teknoloji A.Ş 2003 yılında faaliyetlerine başlamış bir şirket. E-ticaret sistemleri üzerine hizmet ve ürün sunan bir firma. Türkiye’deki e-ticaret pazarında modülleri ile e-ticaret üzerine yapılacak işlemlerde destek sağlamakta.  Şirket, e-ticaret sistemleri içerisinde kullanılacak uygulama ve entegrasyonları ürün bazında satışa sunmakta. Bu satışlarda özel girişli üyelik sistemi, ayrıcalıklı ürün satışı gibi farklı opsiyonları bulunmaktadır. Başlık başlık bazı hizmetler ile ilgili detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tsoft e-ticaret Sistemleri Arayüz Tasarımı
Her sitede olduğu gibi e-ticaret sitelerinde de ilk dikkat çeken şey sitenin sahip olduğu tasarımdır. Web sayfasının arayüz tasarımı, siteden alışveriş yapmadaki “isteğe-hıza” kadar birçok konuya bire-bir etki etmektedir.  Web sayfasının tasarımının estetik ve konfor anlayışına tam anlamı ile karşılık vermesi beklenir. Sitenin göze hitap eden, çekici bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra kullanım açısında kullanıcıyı yormayacak, basit şekilde birçok işleme olanak sağlayabilecek bir arayüzü de getirmesi beklenir. Kullanıcıların rahat bir şekilde site içerisinde dolaşması, alışveriş yapabilmesi için ürünlerden önce bu gibi görsel kıstaslara hitap etmek gerekir. Projenizin, sitenizi ziyaret edecek kişilere daha özel bir deneyim sunması için PROJX Digital UX ve UI üretimleri ile size-işletmenize-girişiminize katkı sağlamaktadır.  Bu sayede daha fazla satışa, ziyarete ve güven’e sahip olabilirsiniz. 

Tsoft e-ticaret Sistemleri ERP – CRM – Muhasebe Entegrasyonu
E-ticaret siteleri için önemli bir konu da ERP – CRM – Muhasebe yazılımlarına entegre olabilen bir yapıya sahip olmasıdır. Site üzerindeki sipariş işlemleri manuel olarak takip edilebilir, faturalanabilir olsa da işlem sayısı arttıkça modüllere ihtiyaç duyulur. Manuel giriş sürecinin uzun olması ve daha fazla iş yükü barındırması da iş bünyesindeki hata oranını arttırabilmekte. Bu gibi durumlar göz önüne alındığında ERP entegrasyonunun olmaması, hem zaman, hem de nakit olarak işletmenizi-girişiminizi zora sokabilir .

PROJX Digital olarak T-soft e-ticaret sistemlerinin mevcut ERP – CRM – Muhasebe yazılımlarınız ile entegrasyonunun sorunsuz ve doğru olması için sizlere yardımcı olmaktayız. T-soft e-ticaret sistemlerinin yazılımınız ile bağlantı noktalarının tespiti yapılıp gerekli işlemlerin yapılması, yani aradaki köprünün kurulması tarafımızdan sağlanabilmektedir. Tüm otomasyonun doğru sağlanması ile e-ticaret işlemlerinizdeki sistemin daha sürdürülebilir bir yapıda olacağını söylemek de mümkün.

Tsoft e-ticaret Sistemleri Mobil Uygulamalar
İnsanların internet üzerinden alışveriş yapma alışkanlığının artmasındaki en büyük pay, işin mobile hızlıca entegre olmasıdır. Mobil uygulamalar geçmişte incelenen mağaza broşürlerinin yerini tam anlamı doldurmuş durumda. Buna ek olarak mağazayı ziyaret etmeden ürünü satın almayı da mümkün kılıyorlar. Mobil uygulamalar sadece bu iki basit özelliği ile bile kendini e-ticaret için vazgeçilemez bir konumda buluyor.

Masaüstü için bir site tasarlamak oldukça önemli olsa da günlük kullanılan internet miktarının %60-%70 arası mobil cihazlar üzerinden gerçekleşiyor. Her anlamda diğer platformların çok önünde olan bu alana e-ticaret hizmetleri ile atılmamak oldukça dar bir vizyonun eseri olur. Tsoft ile sunulan mobil uygulama hizmeti ile de standartları karşılayan bir ürün satın almanız mümkün.

Kargo - Lojistik Entegrasyon
Sipariş sürecinin en kritik süreci teslim aşamasıdır. Bu kısım kullanıcı tarafından alınacak olan geri dönüşün %50’sinden fazlasını oluşturmaktadır. Herhangi bir e-ticaret sitesinde bir ürün için kullanıcı yorumlarına bakın. İlk şahit olacağınız şey ürün ile siparişin teslim edilme sürecine dair yorumlar olacaktır. Bu noktada olumlu yorum alabilmek için ise güçlü, sistemli bir sevkiyat organına ihtiyaç duyarsınız. Bunu e-ticaret sistemleri özelinde düşüneceksek otomasyonun içerisinde yer alan, sistem dahilinde işleyen bir lojistik entegrasyona sahip olmalısınız. 

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz kargo ve teslimat süreci e-ticaret sektörü için vazgeçilmezdir. 

Tsoft e-ticaret Sistemlerinde Proje Danışmanlığı
Tsoft bünyesinde bulunan birçok modül, otomasyon sistemi veya entegrasyon hizmeti belirli bir ihtiyacı karşılamak için üretilmiştir. İşletmenizin Eticaret mağazasına hangi modüllerin zorunlu olduğu, hangi modüllerin ilerleyen zamanlarda lazım olacağını ve şirketiniz büyüdükçe oluşturmanız gereken yol haritasına ihtiyacınız olacak. 

E-ticaret sektörüne atılmadan önce birçok araştırma yapmanız gerekir. Bu araştırmaların birçoğu aşırı teknik sonuçlar ile karşınızda yer alır. Eğer sektörde bu alana dair bir uzmanlığınız yok ise stabil bir sistem oluşturmanız oldukça güç. PROJX olarak bu konuda ihtiyacınız olan her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp, olabilecek en optimal sistem için danışmanlık yapıyoruz.

Sektöre atılmadan önce sorulması gereken onlarca soru bulunuyor ve bu soruları PROJX Digital gibi alacağı cevapları derleyerek çözüm üreten bir firmaya karşı cevaplamanız, projenizin inşası için oldukça önemli. 

Örnek olarak Tsoft bünyesinden aldığınız eticaret yazılımı kiralama hizmeti ile beraber bir e-ticaret mağazası açabilirsiniz ama bu mağazanın teknik işleyiş yeterliliği, süreçlerinin profesyonelleştirilmesi, dijital pazarlama entegrasyonlarının ve bağlantılarının nitelikli oluşturulması gibi detayları göz önünde bulundurup bunlara göre mağazanızın stratejilerini kurgulamanız gerekir.  Bu noktada PROJX Digital e-ticaret proje danışmanlığı hizmeti ile sizlere yön gösterip yardımcı olacaktır. 

Bu hizmet ile beraber tamamen size, işinize ve elinizdeki ürüne dair bir yol haritası çıkartılır. 

Siteniz için Tsoft yazılımları mı kullanmak istiyorsunuz? Bunun proje yöntemini PROJX üstlenebilir, önceki aşamalarda sizin ile karar kılınan özelliklerin ortaya çıkması için Tsoft bünyesindeki doğru ürünlerin, doğru hizmetlerin seçimini yapar. Bir e-ticaret paketi alıp ne yapacağım acaba demek yerine sizin için çözüm üreten, yol haritası çizebilen bir ekip ile daha iyi bir platform yaratabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken e-ticaret sitenizi tam anlamı ile PROJX’e emanet etmek. Bu saye site tasarımı, yayını, kullanımı, teknik desteği, dijital pazarlaması gibi birçok alanda işi bilen kişilerden faydalanabilirsiniz.